Bu hatim "Allah rızası için Ümmeti Muhammed'in maddi manevi dertlerine şifa, maddi manevi rızklarına bereket niyetiyle okunması" için açılmıştır ve en geç "13.01.2011" tarihinde tamamlanacaktır. Hatime iştirak etmek için aşağıdan hizb alabilirsiniz. Kullanımla ilgili bilgiler sayfanın altında verilmiştir. Kuran-ı Kerim Hatim Programı Kuranı 30 cüz ve her cüz içerisinde 4 hizb'le görüntülemektedir. Sistemde açılmış olan hatim varsa ekranda alabileceğiniz hatimler görülmektedir. Hatim almak için üzerinde hizb adı ve "al" yazan turuncu düğmeye tıklamanız gerekmektedir. Okuduğunuz hizb'i belirtmek için de üzerinde "okudum" yazan yeşil düğmeye tıklamanız gerekmektedir. Gri renkli bilgiler başkalarının aldığı veya okumuş olduğu hizbleri ifade etmektedir. Her hizb'in başlangıç ve bitiş yerleri hizb satırının sonundaki lamba simgesinin üzerinde bekleyerek veya üzerine tıklayarak öğrenilebilir. Herkes aldığı hizbi tamamladıktan sonra sizin e-mail adresinize tamamlanmış olan hatim bilgisi ulaşacaktır. Kuran hatminde alınmayan ya da alındığı halde belirlenen sürede okunamayan cüz veya hizbler Kuranı Kerim (Havuz) başlığı içerisine aktarılır. NOT:Site ismi veriyorum k.bakmayın arkadaşlar ama gerçekten her müslümanın elinde bulunması gereken bir site sanki program gibi çok güzel bence elinizde bulunsun site reklam olmaz diye düşünüyorum zaten dualar var linkide gizliyorum Eğer beğenmezseniz Linki kaldırabilirim.